Η εταιρεία ApekGroup αναλαμβάνει την εφαρμογή μικροβιολογικής απολυμάνσης, κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή που βοηθάει στην πρόληψη και καταπολέμηση ιών και μικροβίων που αποτελούν εστίες μόλυνσης και κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται καταπολεμούν αποτελεσματικά τους ιούς της γρίπης και της ηπατίτιδας, τα μικρόβια της μηνιγγίτιδας καθώς και πλειάδα άλλων βακτηρίων και μυκητών. Πρόκειται για μη τοξικά σκευάσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους με εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης, ακόμη και στα πιο απρόσιτα σημεία ενός χώρου καταπολεμώντας όλο το φάσμα των πιθανών εστιών. Η υψηλή βιοδιασπασιμότητα τους, τα καθιστά ακίδυνα για υλικά όπως πλαστικό, ξύλο και μεταλικά αντικείμενα.

Τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα απο τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Για την εφαρμογή της μεθόδου, χρησιμοποιείται ειδική συσκευή εκνέφωσης (fogger), με την βοήθεια της οποίας το απολυμαντικό διαχέεται υπό μορφή μικρών σταγονιδίων, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή του φαρμάκου στον χώρο.

Παρόλα αυτά μια εφαρμογή απολύμανσης απο μόνη της δεν βοηθάει στην καταπολέμηση του ιού Covid 19 και θα πρέπει να τηρούνται μια σειρά απο μέτρα, όπως είναι ανερτημένα στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Δ.Υ

Για ραντεβού μικροβιολογικής απολύμανσης, επικοινωνήστε μαζί μας.